Actieteam - Huizen van de buurt


Wijk&co is actief op Buurtcentrum de Jager, Buurthuis de Boog, Buurcentrum de Leeuw en Buurthuis de Dreef. Wij streven naar een goed werkende sociale infrastructuur in de accommodaties die zelf- en samenredzaamheid van wijkbewoners stimuleert. Samenbeheer van accommodaties in de vorm van de Driehoek (Stadsbedrijven, Wijk&co en betrokken bewoners) is voor ons daarbij een krachtig hulpmiddel. De initiatieven, ambities en mogelijkheden van wijkbewoners zijn voor ons leidend. Waarin de uitgangpunten: Gastvrijheid, inclusiviteit, gezamenlijkheid, aanvullendheid, diversiteit, deskundigheid, herkenbaarheid, flexibiliteit, buurtgerichtheid, plezier en aantrekkelijkheid centraal staan.

We beperken ons niet alleen tot de bovengenoemde buurtcentra, maar daar waar zich andere mogelijkheden in de wijk aandienen en er ondersteuning van sociaal makelaars gewenst is denken we graag mee.

523
Logs
471
Openbare logs
0
Afgeronde deelactiviteiten

Wies Kool Openbare log 21 nov. 2017 13:32
Gisteren namiddag was de Leeuw wat langer open voor een oudere dame die we niet buiten in de regen wilden laten wachten op de Regiotaxi. Met ruim een uur vertraging kwam hij eindelijk voorrijden en kon ik ook naar huis.

Wies Kool Openbare log 21 nov. 2017 13:24
Hoe tevreden bent je? Wat gaat er goed en wat kan er beter?
De gemeente Utrecht hoort graag hoe tevreden je bent over het buurtcentrum dat je bezoekt/huurt. Op de zuil kun je je mening geven. Samen werken aan een fijn buurtcentrum. Je mening telt!

Wies Kool Openbare log 17 nov. 2017 13:39
Save the date! 13 januari: Noordoost - Toost in de Leeuw, georganiseerd door Wijkbureau Noordoost, Wijk&co en Buurtteam. De hele middag zijn er activiteiten van oud tot jong en toosten we samen met wethouder Victor Everhardt op de wijk en het nieuwe jaar. Programma volgt!

Wies Kool Openbare log 16 nov. 2017 9:24
Start van de stakeholdersanalyse met professionals, snel even agenda's trekken met medewerkers JoU en Buurtteam!

Wies Kool Openbare log 15 nov. 2017 11:41
Tips en tops gedeeld in middag bijeenkomst smo en vastgoed medewerkers, nuttig voor uitwisseling en afstemming. Eenduidigheid met ruimte voor maatwerk per locatie/wijk voor wat dáár nodig is!

Wies Kool Openbare log 10 nov. 2017 15:20
Vandaag om 16.00 uur start Kidsdance 4-7 jaar in de Leeuw. Gratis proefles!

Bep van Rees Openbare log 9 nov. 2017 21:06
CAI heeft weer heerlijk geluncht in @BC_deLeeuw met dank aan Corry Keppel catering @cuisinecorneille

Wies Kool Openbare log 9 nov. 2017 18:09
Sint Maarten optocht peuters start in de Leeuw

Emine Göktekin Openbare log 9 nov. 2017 16:10
#BC_deDreef #BC_deJager #BC_deBoog #Overvecht online klanttevredenheid formulier invullen over je #buurtcentrum @GemeenteUtrecht

Bep van Rees Openbare log 9 nov. 2017 9:03
Via bewoners die
Via @UUitdaging 6 mooie grote planten hebben geregeld voor @BC_DeLeeuw bedankt @RaboUtrecht vd planten.