Makelaar - Jelle de Boer


Of ik nu met mijn linker of rechter been uit bed stap maakt niet uit, met een ochtend humeur zul je mij niet aantreffen. Enthousiasme en positiviteit staan centraal in mijn leven met altijd ruimte voor een goede grap. Ik heb een uitnodigende houding en ben ruimdenkend van geest. Ik kom het best tot mijn recht in een coachende rol en kan dit met zowel kinderen als volwassenen. In mijn rugzak draag ik werkervaringen vanuit de hulpverlening als het welzijn. Ik krijg energie wanneer ik mensen kan helpen om het beste
Sociaal makelaar
06-52508227
jelle.dboer@wijkenco.nl
Twitter
LinkedIn
122
Logs
0
Blogs

Jelle de Boer Openbare log 21 nov. 2017 12:21
In deze vierde podcast van Overvecht's Goud praten we met Hassan Oumhamed. We hebben het over vooroordelen, jezelf tegen komen, groepsgedrag, autochtone Nederlander zijn en opvoeden. Een heftig, open, intens en eerlijk gesprek.

https://youtu.be/UBG-qhkH7SY
Fleur van IJperen Vet!
21 nov. 2017 14:32

Jelle de Boer Openbare log 24 okt. 2017 8:55
De 2e podcast van Overvecht's Goud staat online! Uit dit mooie gesprek blijkt maar weer wat voor inspirerende en positieve mensen er in de wijk Overvecht wonen. Jelle en Ronald gaan in gesprek met Overvechter Mark Verhoef over jezelf tegenkomen, keuzes maken, de kracht van ademhaling, in contact staan met de natuur, theater, tuinieren en natuurlijk de Voedseltuin in Overvecht!

Check: https://youtu.be/kYeuhiSMiSs


Jelle de Boer Openbare log 23 okt. 2017 9:30
Een geweldige podcast opgenomen met Overvechter Mark Verhoef over jezelf tegenkomen, keuzes maken, de kracht van ademhaling, in contact staan met de natuur, theater, tuinieren en natuurlijk de Voedseltuin in Overvecht! Deze week online! Check www.facebook.com/overvechtsgoud

Jelle de Boer 19 okt. 2017 15:17
Wil jij alles weten over buurtcentrum de Jager in #Overvecht? Check dan de nieuwe vlog op deze link: https://t.co/uu3iVTa5E7
Jelle de Boer Openbare log 12 okt. 2017 12:53
De redactie gevoerd over alle stukken van het nieuwe emagazine van Wijk&co.Het gaat een mooie editie worden met persoonlijke verhalen!
Jelle de Boer Openbare log 10 okt. 2017 14:49
Hoe toegankelijk is de speeltuin voor mensen met een beperking? Bekijk de vlog! https://youtu.be/WB6yGt4-5RA

Jelle de Boer Openbare log 6 okt. 2017 14:41
Vlog opgenomen met Shila met alle info over buurtcentrum de Jager! Volgende week online!
jeanine haarbrink Ik ben nieuwsgierig. Graag hoor ik hoe men op de naam van dit buurthuis is gekomen en welke betekenis het met zich mee draagt.
Met vriendelijke groet
7 okt. 2017 14:28
Fleur van IJperen Super leuk Jelle en Sheela! Kijk er naar uit!
9 okt. 2017 11:50

Jelle de Boer Openbare log 2 okt. 2017 16:34
In deze eerste podcast van Overvecht's Goud neemt Raymond Rietbergen ons mee in zijn eerlijke en persoonlijke verhaal over schulden. Beluister hem nu en laat je inspireren!
https://youtu.be/35SeIH08VGI
Jelle de Boer 29 sep. 2017 8:41
Yes, de eerste podcast opname van Overvecht's Goud is een feit! Vanavond hebben we een inspirerend, leerzaam en vooral eerlijk gesprek gevoerd met Raymond Rietbergen over schulden. Hoe kom je in de schulden en vooral, hoe kom je er weer uit? Raymond is volledig open over zijn eigen weg hierin en neemt je mee in zijn hoogste ups en laagste downs. Volgende week online!
Jelle de Boer Openbare log 15 aug. 2017 10:33
Het is zover! De teaser van onze nieuwe podcast staat online. Beluister hem meteen en kom erachter wie wij zijn en wat je van de podcast Overvecht's Goud kunt verwachten! Laat natuurlijk ook van je horen als jij in Overvecht woont en jij je verhaal graag zou willen doen in onze podcast! Klik hier: https://youtu.be/h8QxIueGaLA of hier https://www.mixcloud.com/Overvechtsgoud/teaser-van-de-nieuwe-utrechtse-podcast-overvechts-goud/